Bolti eladómunkatársat keresünk

A Fokt Motorról

A Fokt Motor Kft. Európa élvonalbeli motoros ruházat és tartozék gyártóinak vezérképviseletét hivatott ellátni Magyarországon. Elsődleges célunk, hogy a motorosoknak olyan igényes ruházatot és felszerelést ajánljunk, amely optimálisan ötvözi a kompromisszum nélküli biztonságot és a használati kényelmet.

Igyekeztünk az általunk forgalmazott termékpalettát úgy összeállítani, hogy vevőink mindenből a legjobb minőséget kapják. Termékkínálatunk kiválóan alkalmas arra, hogy a hozzánk betérő motoros megtalálja a saját és a motorja számára szükséges kellékeket, motoros ruházatot, kiegészítőket.

Mi is az a "Bolti eladó" pozíció?

A bolt dolgozói közül az eladó kiemelt fontosságú. Ő az, aki munkája során a legszorosabb kapcsolatba kerül a vevőinkkel. Ő az aki a forgalmazott árukkal kapcsolatban felmerült kérdéseket megválaszolja, megoldást nyújt vevőink problémájára. A közvetlen ügyfél kapcsolaton kívül feladata egyéb adminisztratív feladatok ellátása (pl. garancialevél kiállítás, pénztárgép kezelés), valamint az eladótér megfelelő szinten tartása is (pl. árufeltöltés, tisztán tartás).

Mindezekbők következik, hogy munkád végső eredménymérője az lesz, hogy betérő vásárlóink milyen érzéssel távoznak a boltból, mennyire hatékonyan tudjuk megtartani az ügyfeleinket, függetlenül attól, hogy vásároltak-e aznap vagy sem.

A Fokt Motor számára stratégiai fontosságú, hogy a lehető legmagasabb színvonalat nyújtsuk vásárlóinknak és ebben kulcsfontosságú szerep jut ennek a pozíciónak.

Ezeket fogod szeretni, ha nálunk dolgozol

Fejlődési lehetőség

Maximálisan támogatjuk fejlődési terveid és jövőbeli céljaid. Hiszünk abban, hogy mindenki képes a fejlődésre, fejlődjünk együtt. Fedezz fel akár különböző munkaterületeket, találd meg nálunk az utad.

Rendszeres csapatépítés

A munka mellett, szívesen szánunk időt a kikapcsolódásra is, ezért néha elmegyünk iszogatni, quadozni, netán kirándulni vagy bármi mást csinálni, amihez csak kedvünk van.

Versenyképes jövedelem, egyéb juttatások

Szorgalmadat versenyképes, átlagon felüli jövedelemmel és egyéb juttatásokkal jutalmazzuk. Átlátható ösztönző módszerünknek köszönhetően hosszútávra tervezhetsz.

Autentikus motoros hangulat

Csapatunk tagjai - szinte kivétel nélkül - szívesen töltik szabadidejüket két keréken, ezért a motoros életérzés, a közös érdeklődés adott. Ha te (még) nem motorozol, természetesen nem kizáró ok :)

Ezt várjuk tőled, ha csatlakozni szeretnél

Kereskedelmi végzettség, vagy munkatapasztalat

Precíz, lendületes személyiség

Szeress és tudj kommunikálni

Légy elkötelezett

Ez lesz a feladatod, ha bekerülsz közénk

"Élmény" értékesítés

Gyűjts rajongókat! Leginkább rajtad múlik, hogyan fog visszagondolni az üzletben töltött időre a betérő vásárló.

Termékek kezelése

Termékek bevételezése, betárolása majd kihelyezése, felelőségteljes feladat.

Eladótér rendben tartása

Tiszta, rendezett üzletben mindenki szívesebben tölti el az időt. Gondoskodj róla!

Pénztárgép kezelése

Eladáshoz kapcsolódó feladatok mint pl. pénztárgép kezelése, számla készítés is a feladatod lesz.

Munkatársaink véleménye

Mit szeretek a Fokt Motorban? A legjobban azt, hogy van fejlődési lehetőség, családias a hangulat, a munkatársaimmal baráti a légkör, a cég alapértékei közé tartozik a dolgozók megbecsülése, egymás segítése. Imádom, hogy munkámban folyamatosak a kihívások, mindig tanulhatok és feszegethetem a határaimat. Büszke vagyok, hogy ilyen csapatban dolgozhatok.

Ildi - kisker ágazat vezető

A belém vetett hitet és bizalmat mi sem bizonyítja jobban, mint hogy alig 4 év alatt nagyker és export területi vezető lettem a Fokt Motornál. Fejlődésem támogatása és folyamatos kinevelésem azóta is töretlen. Úgy érzem végre megtaláltam az utat amin haladni szeretnék a céljaim felé.

Szabolcs - nagyker és export területi vezető

Életem egyik legjobb döntése volt, hogy csatlakoztam a Fokt Motor csapatához. Itt úgy érzem megtaláltam azt a helyet, ahol minden segítséget megkapok szakmai fejlődésemhez és hosszútávon tervezhetek, mert előrelépési lehetőségek várnak rám. Örülök, hogy egy ilyen jó csapat része lehetek.

Balázs - üzletvezető

"Mi egy nagy család vagyunk, ahol alap a jó hangulat!"
Az már csak hab a tortán, hogy versenyképes jövedelem is jár hozzá :)
Ha nem hiszed, járj utána!

Rita - eladó

Úgy érzem a Fokt Motor sokkal több, mint egy munkahely. 16 éve mióta a cégnél vagyok, nagyon sok mindenben változtunk, formálódtunk, de egy mindig változatlan maradt: van valódi küldetésünk. Ez az a munkahely, ahonnan majd nyugdíjba szeretnék menni :) Gyere te is közénk!

Niki - kereskedelmi igazgató

A munkakezdés részletei

Munkavégzés helye

Budapest, III. kerület, Motoros ruházati üzlet

Munkaidő

Hétfő: 9:30 - 15:30
Kedd - Péntek: 9:30 - 18:30
Szombat: 9:30 - 13:30

Kezdés

Azonnali kezdéssel keresünk új munkatársat. Ha te vagy a legjobb jelölt, de felmondási időd van, megvárjuk ;-)

Csatlakoznál? Jelentkezz hozzánk MOST! :)

01

Az első lépés, hogy küldd el önéletrajzodat a niki@fokt.hu e-mail címre FIZETÉSI IGÉNY megjelöléssel.

02

Minden komoly jelöltet felhívunk. A rövid telefonos interjú eredményétől függően fogunk személyesen is találkozni.

03

A személyes találkozó alkalmával megismerheted üzletünket, betekintést nyersz életünkbe, mely után közösen döntést hozunk a továbbiakról.

Természetesen szigorúan vesszük a GDPR előírásait, így annak megfelelően kezeljük az adataidat, és azok nem kerülnek illetéktelen kezekbe. Minden beküldött információdat csak a Fokt Motor vezetősége fog látni, a többi munkatárs ezekhez az adatokhoz nem fér hozzá. A tudtod nélkül természetesen nem fogjuk felkeresni az esetleges jelenlegi munkahelyedet referencia ügyében.