Biztonságtechnika

Világító Shark bukósisakok

Világító Shark bukósisakok

Mint ismeretes, a motorkerékpár-személyautó ütközések jó részénél az autós észre sem veszi a motorost. A sötétben foszforeszkáló sisak így nem csak menő cucc, de igen értelmes megoldás is egyben. (x)

A Fokt Motornál, a prémium kategóriás Shark sisakok forgalmazójánál jártunk, hogy közelebbről vegyük szemügyre ezeket a fejfedőket. A Shark sisakok jellemzője, hogy dögös dizájnjuk és praktikus megoldásaik mellett a biztonságot sem hanyagolják el, sőt ezen a területen is kiemelkedő paraméterekkel rendelkeznek.

Az alábbi videó alkalmával a Fokt munkatársait kérdeztük a Shark sisakok részleteiről, illetve egy rögtönzött sötétkamrában megbizonyosodtunk arról, hogy miként világítanak az éjszakai körülmények között.


Korábbi Biztonságtechnika hírek:

2019-05-17 péntek Ingyen motoros farmer

2011-06-01 szerda Új SHARK Race-R Pro és Race-R Biztonság és kényelem még felsőbb fokon!

A SHARK ötlettára kifogyhatatlan! A francia gyár újító szelleme nem pihen, és 2011-re – a múltkor már bemutatott Vision-R sisak mellett – további fejl...

2010-08-25 szerda Világító Shark bukósisakok

Világító Shark bukósisakokMint ismeretes, a motorkerékpár-személyautó ütközések jó részénél az autós észre sem veszi a motorost. A sötétben foszforesz...

Kiemelt akciós termékeink