Hasznos ötletek

Crash Program: fotózd le a sérült motoros ruhád, és kapsz egy újat helyette!

 

Nem is lehetne ennél egyszerűbb: ha eséskor megsérül a motoros ruhád, elég visszaküldened és röviden leírnod, mi történt, ők pedig adnak helyette egy másikat. Jól hangzik, nem?

Jómagam is Trilobite motoros farmerben járok jó ideje. Kifejezetten ingázásra vásároltam, hogy ne kelljen a cordurát előszednem reggelente, de annyira bevált, hogy azóta túrákon is ezt hordom – itt meséltem is róla korábban. Nos, a Trilobite-ot fejlesztő cseh mérnökök most azt találták ki, hogy bevonják a motorosokat a munkába, mégpedig az elcsúszások során szerzett tapasztalatokkal.

Kicseréli a Trilobite a balesetben megsérült motoros ruhát

Bár soha ne legyen szükség rá, jó tudni, hogy esés után nem kell még a szakadt motoros farmer vagy kabát lecserélésére költened, ugyanis a Trilobite-nál újat kaphatsz helyette.

 

 

Így készül a Trilobite kevlárral erősített farmere

 

 

Ehhez csupán két dolgot kell tenned:

1. Készíts minél több képet a baleset helyszínéről, a motorról és elsősorban a ruhádról, illetve annak sérüléseiről!

2. Küldd el a sérült ruhát, a képeket és a baleset leírását hozzánk (itt találod az elérhetőségeinket), ebben röviden foglald össze, hogy hol, mikor, milyen motorral és sebességgel történt, illetve milyen Trilobite termékben voltál, elcsúszás vagy ütközés volt stb.

Mi továbbítjuk képeidet és a ruhát a Trilobite mérnökeinek, akik alaposan megvizsgálják a fotókat, elemzik a baleset körülményeit és a sérült nadrágot, dzsekit, majd felveszik veled a kapcsolatot, hogy miként jut el hozzád a cseretermék.

Miért éri meg a Trilobite-nak az ingyenes csere?

– Nincs kint molinónk a futamokon, nem pénzelünk versenyzőket, ellenben téged, a hétköznapi motorost szeretnénk mindenben támogatni. Hasznos tapasztalatokkal segítheted a munkánkat, ha Trilobite Aramid Fashion farmerben, dzsekiben motorozol, és bemutatod: mennyire sérült az anyag és miként védett meg téged a kevlárerősítésű, protektoros holmi a baleset során.

 

 

Szellőzés, vízállóság és kényelem egyben – ezt ígérik a Trilobite mérnökei

 

 

Köszönettel tartozunk azért, hogy segíted a munkánkat, és hálánk jeléül kapsz egy vadonatúj Trilobite terméket a régi, szakadt helyett – áll a cég kampányában. Ha Te is szereztél már néhány „harci sérülést” Trilobite-ban, csak írj nekünk, és vadonatúj motoros ruhában kezdheted a következő szezont!

 

Korábbi Hasznos ötletek hírek:

2021-07-12 hétfő Kánikulában is kényelmesen: a Bering új nyári dzsekijei és motoros cipői

Az éppen hetven (!) éve alapított, francia Bering újabb nyári felszerelésekkel lepte meg a motorosokat. Női és férfi szabású dzsekik, valamint jól sze...

2021-07-03 szombat Hogyan válassz új sisakot és milyen méretű bukóra lesz szükséged?

Hasznos táblázat segít eligazodni a motorosoknak, hogy mire figyeljenek új bukósisak választásakor és felpróbálásakor.

2021-06-22 kedd HOGYAN VÁLASSZ MOTOROS FARMER MÉRETET

Ha nem szeretsz, vagy egyszerűen nincs időd boltokba járni és inkább az interneten vásárolnál, összeállítottunk számodra egy útmutatót arról, hogyan v...

2021-06-20 vasárnap Miért és milyen sisakbeszélőt vegyél? Kiválasztástól a beépítésig

Ma már a neves gyártók sisakbeszélői is kedvező áron elérhetőek, sőt olyan gazdag a kínálat, hogy létezik kifejezetten utasnak fejlesztett, rövid ható...

Régebbi cikkek

Bagster (2014-04-28)
S100 újdonságok (2011-06-10)
Harmincon túl... (2010-11-30)