Hasznos ötletek

Daytona csizmák akár 40 ezer forint kedvezménnyel

Aligha kell bemutatni a motorosoknak a több mint fél évszázada alapított, német Daytona márkát, ahol 120 darabból (!) állítják össze napjaink motoroscipőit és -csizmáit. A minőségi alapanyagok kiválasztásától, a felhasznált cérnákon, öltéseken át, egészen az impregnálásig gondos kezek ügyelnek rá, hogy csak tökéletes termék kerüljön ki az eggenfeldeni gyárból.

A túracsizmák külső borítása speciálisan kezelt, víztaszító marhabőr, több modellben megtámogatva a Gore-Tex betétjével. Aki fagyoskodott már motoron a beázott csizma miatt, minden bizonnyal értékeli, hogy itt tuti nem jut át a legdurvább eső sem… Az már csak ráadás, hogy a talp csúszásmentes anyagból készül, hogy a motorról leszállva se érhessen „baleset”

A túracsizmák külső borítása speciálisan kezelt, víztaszító marhabőr, több modellben megtámogatva a Gore-Tex betétjével. Aki fagyoskodott már motoron a beázott csizma miatt, minden bizonnyal értékeli, hogy itt tuti nem jut át a legdurvább eső sem… Az már csak ráadás, hogy a talp csúszásmentes anyagból készül, hogy a motorról leszállva se érhessen "baleset".
 
Akit érdekel, pontosan miként is látnak napvilágot a remek lábbelik, itt találja korábbi írásunkat a méltán híres üzemről.
 

Daytona motoros csizmák komoly kedvezménnyel

Már most elkezdheted a felkészülést a hűvösebb, esősebb időszakra: ha időben kapcsolsz, komoly kedvezménnyel veheted meg motoroscipődet és túra- vagy versenycsizmádat.

 
Az AC Dry GTX is sokkal jobb áron kapható, amíg az akció – és a készlet – tart
 
Legyen szó Gore-Tex-es csizmáról vagy hagyományos motoros csizmáról, sport- vagy versenycsizmáról, a nemrég indult akcióban mindegyiket jelentős árengedménnyel veheted meg. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a túracélú lábbelik jellemzően 15-20, míg a versenycsizmák akár 40 ezer forinttal kerülnek kevesebbe.
A nemrég részletesen bemutatott Daytona AC Dry GTX rövidszárú túracsizma 89 900 helyett 76 415 forintért lehet a tiéd, emellett megannyi vízálló, Gore-Tex-es modell közül választhatsz 60-70 ezer forintos áron. Ha motoros cipőt keresel, abból is többféle sorakozik a polcokon, és az akció ideje alatt 30-40 ezer forintért is hozzájuthatsz például a Moto Fun vagy AC4 modellhez.

Összesen 35 különböző cipő és csizma szerepel a Daytona-akcióban, ezeket fel is próbálhatod a forgalmazó üzletünkben (1032 Budapest, Szőlő u. 82.), illetve megnézheted a most akciós Daytona csizmák választékát ide kattintva

 

Korábbi Hasznos ötletek hírek:

2021-07-12 hétfő Kánikulában is kényelmesen: a Bering új nyári dzsekijei és motoros cipői

Az éppen hetven (!) éve alapított, francia Bering újabb nyári felszerelésekkel lepte meg a motorosokat. Női és férfi szabású dzsekik, valamint jól sze...

2021-07-03 szombat Hogyan válassz új sisakot és milyen méretű bukóra lesz szükséged?

Hasznos táblázat segít eligazodni a motorosoknak, hogy mire figyeljenek új bukósisak választásakor és felpróbálásakor.

2021-06-22 kedd HOGYAN VÁLASSZ MOTOROS FARMER MÉRETET

Ha nem szeretsz, vagy egyszerűen nincs időd boltokba járni és inkább az interneten vásárolnál, összeállítottunk számodra egy útmutatót arról, hogyan v...

2021-06-20 vasárnap Miért és milyen sisakbeszélőt vegyél? Kiválasztástól a beépítésig

Ma már a neves gyártók sisakbeszélői is kedvező áron elérhetőek, sőt olyan gazdag a kínálat, hogy létezik kifejezetten utasnak fejlesztett, rövid ható...

Régebbi cikkek

Bagster (2014-04-28)
S100 újdonságok (2011-06-10)
Harmincon túl... (2010-11-30)