Hasznos ötletek

Hosszabb nyitvatartás: hétvégén is délután háromig vár a Fokt Motor

A közel egyhónapos kényszerszünet után újra megnyitottuk üzletünket, így személyesen is eljöhetsz kiválasztani, felpróbálni a neked tetsző ruhát vagy más motoros kiegészítőt. Van is miből válogatni: újdonságok egész sorát találod a polcokon.

Szombaton délután háromig tart nyitva a Fokt Motor

Hogy megkönnyítsük a választást, öt népszerű terméket emelünk ki, élen az új SHARK Encke Mat sisakkal.

Shark Encke Mat

A thermoplaszt héjszerkezetű, karcmentes, pinlockos plexivel felszerelt bukó a felnyitható állrészű modellek táborát erősíti, és természetesen „Auto up-Auto down” rendszerű, vagyis az állrész mozgatásakor automatikusan nyílik a plexi is. A V-Tech Lock zárrendszerű bukó XS-től XL-es méretig kapható az üzletben.

Trilobite Airtech motoros farmer

A második kiemelt termék a kiváló szellőzésű, Trilobite Airtech farmernadrág, mely beépített protektoraival, bőr erősítésével és DuPont kevlár betéteivel hatékonyan véd, mégis szellős, így nyáron, városon belül is bátran hordhatod. A minőségi, YKK fémcipzárral megspékelt nadrág a streccsbetéteknek köszönhetően kimondottan kényelmes viselet, míg fényvisszaverő betétei arról gondoskodnak, hogy sötétben, a motor mellett állva is messziről látható légy.

Az általunk is használt Trilobite Parado protektoros farmer

Párját, a Trilobite Paradót aligha kell bemutatni nektek, hiszen láthattátok már rajtunk is megannyi alkalommal. A szintén DuPont Kevlárral erősített, állítható magasságú, LEVEL 2 térdprotival és csípőprotektorral is felszerelt nadrág remekül szolgált minket az elmúlt két évben – amiről itt olvashattokbővebben –, sőt olyannyira bevált, hogy a cordurát is kiszorította, így ingázás mellett túrákon is egyre gyakrabban használjuk.

Baring Tiger magasszárú motoros cipő

Egyre népszerűbbek a sokoldalú, magasszárú motoros cipők, így egy ilyen is bekerült az ajánlóba, nevezetesen a Bering Tiger modellje. A 100%-ig vízálló, mégis lélegző anyagból készült lábbeli masszív erősítést kapott a saroknál, bokánál és persze a lábfejen is, ahol a váltókarhoz ér.

Lehetőleg egyedül vagy párban érkezzetek, mert a jelenlegi szabályok szerint egyszerre legfeljebb nyolc főt tudnak kiszolgálni az üzletben. Köszönjük!

Szintén a Bering kínálatát erősíti a Fibretech 600D szövetből készült, Batist dzseki, ami S-től 4XL-es méretig kapható.

Ne feledjétek hát, holnap is délután háromig várunk Titeket, jövő héttől pedig a megszokott nyitvatartás szerint, hétköznap este hatig térhettek be a legújabb sisakokért és motoros ruhákért.

Korábbi Hasznos ötletek hírek:

2021-04-29 csütörtök Pakoljunk, de mibe? III. rész - hátsó motoros dobozok

Új sorozatunkban azoknak nyújtunk segítséget, akik kacérkodnak a motoros túrázással, de nem biztosak benne, hogy mit, mibe és hogyan pakoljanak hossza...

2021-04-09 péntek Hosszabb nyitvatartás: hétvégén is délután háromig vár a Fokt Motor

Április 10-én, azaz holnap egészen délután háromig válogathatsz a Fokt Motornál új sisakok és más felszerelések között.

2021-04-02 péntek Pakoljunk, de mibe? II. rész

Új sorozatunkban azoknak nyújtunk segítséget, akik kacérkodnak a motoros túrázással, de nem biztosak benne, hogy mit, mibe és hogyan pakoljanak a hoss...

2021-03-25 csütörtök Pakoljunk, de mibe?

Új cikksorozatunkban azoknak nyújtunk segítséget, akik kacérkodnak a motoros túrázással, de nem biztosak benne, hogy mit, mibe és hogyan pakoljanak a ...

Régebbi cikkek

Bagster (2014-04-28)
S100 újdonságok (2011-06-10)
Harmincon túl... (2010-11-30)