Hasznos ötletek

Motoros könyvtől kulcstartóig: karácsonyi ajándéktippek (nem csak) motorosoknak

A minőségi, Brubeck aláöltözők már 8075 Ft-tól

Friss válogatásunkban megannyi motoros holmi szerepel, beleértve a motoron használható holmikat és a téli kényszerpihenőre ajánlott meglepetéseket, mint például az új magyar könyv a kétkerekű túrázásról. A szemrevaló holmik közös pontja, hogy mindegyiket karácsony előtt kiszállítjuk hozzád, sőt most mindegyik kedvezőbb áron lehet a tied.

Karácsonyi meglepetések motorosoknak

A következő pár napban komoly kedvezménnyel vásárolhatod meg a Motoros túrázás sorozat köteteit, közöttük a hasznos vezetéstechnikai tanácsoktól hemzsegő Motorozástant, valamint a nemrég megjelent újdonságot, a Motorozz velem! könyvet is.

Örömöt és élvezetet ad minden perce. Nem vagyok egy láblógatós típus, ha nem melózom és nem tudok motorozni, akkor írok. Leírom az érzéseimet, tapasztalataimat, kalandjaimat, amit a motorozás ad nekem. Ha Te, kedves olvasó, motoros vagy, tudod, miről beszélek. Ha még nem vagy az, talán kedvet kapsz, hogy közénk tartozz – ajánlja új könyvét a Motorozz velem szerzője, Németh Mihály.

Bagster Pix sisaktartós hátizsák

Ha már túl vagy a hasznos olvasmányokon, lepd meg magad vagy motoros barátod egy praktikus, sisaktartós Bagster hátizsákkal, mely most csak 6700 forintba kerül, és amiben könnyen szállítható a tartalék bukó, ha csak később vennéd fel utasod.

Óvd magad! – Aláöltözők és füldugók motorosoknak

Vagy nyolc éve hordjuk a MotoSafe füldugót, így jó szívvel ajánljuk minden motorosnak, aki hosszabb távon használja gépét. Ráadásul karácsonyig ez is kedvezményes áron lehet a tiéd, legyen szó a Tour, Race vagy Pro verzióról.

Noha kifejezetten csendesek a sisakjaink, mi is több éve használjuk már túrákon a MotoSafe füldugóit

Ha kisebb ajándékra gondoltál, akkor bejöhet a megannyi típusban kapható, bőr, motoros kulcstartó. Ez többféle márkajelzéssel készül, így Apriliától a Yamaháig mindenki megtalálja a gépéhez illőt.

Valódi bőr kulcstartók a Fokt Bőrdíszműtől

Végül pedig itt vannak a Brubeck aláöltőzők, hogy megvédjék a túrázókat a felfázástól, valamint segítsenek a pályázóknak könnyebben kibújni a teleizzadt bőrruhából. A minőségi technikai aláöltözetek már 8075 Ft-tól elérhetőek a karácsonyi akciónkban.

Korábbi Hasznos ötletek hírek:

2021-01-18 hétfő Best of 2020: a legnépszerűbb motoros felszerelések

Tán nem késő így január elején visszatekinteni, hogy melyek voltak a legnépszerűbb, egyben legjobb értékelést szerzett motoros termékek 2020-ban....

2021-01-11 hétfő Új, átfogóbb sisaktesztszabványt vezettek be

Búcsúzunk a „jó öreg” ECE 22.05 szabványtól és megnézzük: miről árulkodnak a sisakon feltüntetett betűk és számok?

2020-12-11 péntek Motoros könyvtől kulcstartóig: karácsonyi ajándéktippek (nem csak) motorosoknak

Lassan ráfordulunk a célegyenesre, ami a 2020-as évet és a karácsonyi készülődést illeti. Ha még nem találtál meglepetést magadnak vagy barátodnak, ro...

2020-12-01 kedd Fokt Motor ajándékutalvány - nem lőhetsz mellé

Ha még nem találtál megfelelő meglepetést motoros barátodnak, rokonodnak, most megmutatjuk az JOLY JOKER-t!

Régebbi cikkek

Bagster (2014-04-28)
S100 újdonságok (2011-06-10)
Harmincon túl... (2010-11-30)