Hasznos ötletek

Vegyél részt ingyen a Continental Safety Hungary kétnapos képzésén

Egyedülálló akciót indítunk júniusban! Azt szeretnénk, ha ezentúl nemcsak sisakokkal és protektorokkal gondoskodhatnánk a motorosok biztonságáról, ezért szokatlanul értékes és hasznos ajándékkal lepjük meg vásárlóinkat.

 

Ingyenes Continental Safety Hungary képzés a Fokt Motortól

Minden motoros kétnapos Continental Safety Hungary vezetéstechnikai tréninget kap, ha 200 ezer forint felett vásárol Szőlő utcai üzletünkben vagy online. Mi több, az sem baj, ha most valamiért nem tudsz elmenni a képzésre, ugyanis egy éven belül bármikor felhasználhatod az ajándékot.
 
Vennél egy új motoros ruhát vagy sisakot? Nosza, érdemes az akcióra időzíteni, mert ingyenes Continental Safety Hungary képzést kaphatsz hozzá ajándékba, ahol elsajátíthatod a kanyarodás, fékezés és elkerülés fortélyait!
 
A kétnapos Bevezető, Alap 1 és Alap 2 tréning hétköznap és hétvégén is elvégezhető, ráadásul "teljes ellátást"
nyújt. Itt tényleg csak magadat kell vinned, ugyanis mi álljuk az oktatómotort, az üzemanyagot, sőt a résztvevők étkezését is.
 
Nem véletlenül a Continental Safety Hungary az egyik legnépszerűbb hazai motoros vezetéstechnikai központ. Csaknem 13 ezer motorost oktattak már tíz különböző tréningjükön.
 

A kampány június 1-től június 30-ig tart és az akciós termékeket leszámítva minden felszerelésre, ruhára, sisakra stb. vonatkozik. 

Nézz körül kínálatunkban, vásárolj biztonságos és minőségi motoros felszerelést és ajánld barátaidnak is akciónkat!

 

Korábbi Hasznos ötletek hírek:

2020-05-22 péntek Vadonatúj Bering motoros ruha nem csak endurósoknak!

Ismét egy látványos szettel lepte meg a motorosokat a tartós és minőségi ruháiról ismert Bering. A Bamako igazi világjáró öltözet, amiben az olyan apr...

2020-05-15 péntek Bering Hoodiz – Láthatatlan védelem

Aki sokat ingázik vagy jár-kel a városban, annak nem mindegy, hogy mennyire „civil”, azaz motor nélkül is hordható a ruhája. A Bering mérnökei gondolt...

2020-05-15 péntek Trilobite Lady Parado – Farmerben robogózni és túrázni? Miért ne?

Biztonságos "egy szál farmerben" motorozni? Cikkünkből kiderül!

2020-04-24 péntek Bukósisak versenyzőktől motorosoknak – a Shark 2020-as újdonságai

Nem véletlen, hogy éppen egy motorversenyző testvérpár alapította 1986-ban a Shark márkát, hiszen a pilóták tudják igazán, hogy pontosan milyen bukóra...

Régebbi cikkek

Bagster (2014-04-28)
S100 újdonságok (2011-06-10)
Harmincon túl... (2010-11-30)