Biztonságtechnika

Hosszabb jótállás, nagyobb biztonság – akár hat év garancia sisakra és motoros ruhákra

 

Általában hosszú távra, legalább három-öt szezonra vesz az ember ruhát, sisakot stb-t. Hogy ennyi idő alatt garantáltan ne legyen baj a szett egy darabjával sem, most hosszabb jótállással kedveskednek a gyártók – az előírt két év helyett három-ötéves garanciával veheted meg motoros cuccaidat.

 

Május végén jelentette be a Shark, hogy a 2020. január elseje után eladott fejvédőkre 5 + 1 év (!) jótállást biztosít, hat teljes éven át helytáll a sisak hibátlan működéséért. Ahhoz, hogy érvényesítsd a garanciát, nincs szükséged másra, mint vásárlás után regisztrálni a Shark-Helmets.com oldalon.

 

Mi is kipróbáltuk – Shark sisakban a Honda CB650R spanyolországi tesztjén

Hosszabb garancia a Bering, Segura és Shark termékekre

Hasonló meglepetéssel kedveskedik a motorosoknak a több mint ötven éve alapított, francia Bering, mely kettőről három évre növelte a jótállást a 2020-ban eladott kabátokra, nadrágokra és más motoros felszerelésekre.

Mi is ezt használjuk – Barbi az utóbbi egy évben Bering Eskadrille-ben motorozott, és kicsit sem bánta meg. Itt találod a remek dzsekiről készült tartóstesztjét

Végül pedig itt a szintén francia Segura, ahol már 1967 óta (!) készítik a jobbnál jobb motoros ruhákat. A stílusos, klasszikus vonalú kesztyűkről és bőr-, valamint szövetkabátokról ismert vállalat szintén hároméves jótállást vállal termékeire, bár a remek alapanyagot és a masszív, igényes varrásokat elnézve aligha lesz szükség rá – láthatóan nem egy-két szezonra készültek a minőségi holmik.

Ha kíváncsi vagy a három társaság legfrissebb újdonságaira, látogass el honlapunkra, ahol széles választékot találsz a hosszabb jótállással kínált Bering és Segura ruhákból, valamint Shark bukósisakokból.

Korábbi Biztonságtechnika hírek:

2019-05-17 péntek Ingyen motoros farmer

2011-06-01 szerda Új SHARK Race-R Pro és Race-R Biztonság és kényelem még felsőbb fokon!

A SHARK ötlettára kifogyhatatlan! A francia gyár újító szelleme nem pihen, és 2011-re – a múltkor már bemutatott Vision-R sisak mellett – további fejl...

2010-08-25 szerda Világító Shark bukósisakok

Világító Shark bukósisakokMint ismeretes, a motorkerékpár-személyautó ütközések jó részénél az autós észre sem veszi a motorost. A sötétben foszforesz...

Kiemelt akciós termékeink